Formel 1 sesongen er endelig tilbake

by:
Tags :
Category :Motorsport

Aldri vært jevnere

I fjor var Formel 1 seerne vitne til at rekord etter rekord ble slått. Banerekordene ble simpelthen bare slått ned som simple fluer, i en eneste smekk. Mye av det har naturligvis å gjøre med at konkurransen var jevnere enn noensinne og førerne presset seg på en helt ny måte opp mot hverandre. Samtidig satt gutta på bakrommet og telte hundredeler og funderte på hvordan de kunne gjøre det bare litt enklere for førerne å kjøre. Innovasjonene har vært mange og stegene lange siden legender som Schumacher dominerte sporten. Nå er det Lewis Hamilton og Sebastian Vettel som kniver om pallplasseringene med mange unge håp under seg. For eksempel har vi norske Dennis som er i ferd med å yppe seg. Selv om han ikke blir å se i år, så er det fortsatt mye spennende for oss nordmenn på skjermen i år!

Høydepunkter på rekke og rad

Med unntak av en seier hver på Jenson Button og Nico Rosberg, så er det Hamilton og Vettel som har vunnet de siste 10 sesongene seg i mellom. Det betyr allikevel ikke at spenningen er tatt ut av gamet. De kniver nemlig hvert eneste løp, og hvem vet hvilke unge talenter som kommer opp og overrasker. Fra Australia Grand Prix til avslutningen i Abu Dhabi, så er Formel 1 en eneste nytelse å se på. Selv om touren ennå ikke kommer innom Norge, så er det 20 heseblesende race verden rundt som skal kjøres gjennom. Da kan jo du skaffe deg et kostyme fra https://www.partyking.no/ og late som du kjører touren her til lands i mellomtiden. For fremover, med så mange lovende talenter, så vil nok Norge etterhvert arrangere et stevne. Det understrekes av den enorme interessen, der blant annet VIASAT nå sender de fleste løpene.

Spådommer for sesongen

Nå som innspurten er i full gang, så er det Lewis Hamilton som er i førersetet. Allikevel har Sebastian Vettel en mulighet dersom han raker sammen noen seire, og det på baner han faktisk nyter. Bak disse er det nok ganske sannsynlig at Max Verstappen, Red Bull føreren, tar steget opp og krever 3.plassen bak de to kjempene. Sammen med Ricciardo er Verstappen forøvrig de eneste førerne bortsett fra de to kjempene som har vunnet løp denne sesongen. Verstappen er derimot ennå ung, og han kan før vi vet ordet av det ta over tronen. Det kan skje med en god innspurt nå for så å vinne hele mesterskapet neste sesong. Bare tiden vil vise, men det blir i hvert fall en umåtelig spennende innspurt i år. Fremover får vi kanskje også norske håp på banen, så her er det bare å spenne seg foran TV-skjermen!