Dra på en reise for å se på Formel 1

by:
Tags :
Category :Motorsport

Formel 1 har ikke bare eksplodert i popularitet i verden de siste årene, det har også virkelig eksplodert her til lands. Etter suksessen med Netflix-serien ‘Drive to Survive’ er det plutselig veldig mange som har stor interesse for verdens største bilsport. I tillegg til at det er mange som er skikkelige fans av Formel 1, er det også en generell nysgjerrighet i samfunnet for denne motorsporten. Man kan stadig lese om både resultater, rykter og sladder relatert til Formel 1 på alle de store nyhetssidene vi har i Norge. Tilbake til de som virkelig har falt for F1, de fleste av de drømmer om å dra på en reise for å oppleve et løp live.

Hvor mye koster det å dra på en Formel 1 reise?

Det meste i verden koster penger, dette gjelder naturligvis også det å dra på en Formel 1-reise. Hvis man sliter med å spare opp bør man vurdere å refinansiere lån for å få bedre råd. Det å refinansiere gjør mer enn å kun spare deg penger, det skaper også mindre stress og færre regninger å betale i måneden. Det er altså en rekke fordeler med å refinansiere.

Når det kommer til prisen på en Formel 1-reise varierer det selvsagt. De fleste vil nok foretrekke å bestille en pakketur, som gjerne inkluderer fly, hotell og selvsagt seter til selve racet. Prisene på pakketurer varierer litt fra hvor man skal se på racet. Hos en av de største aktørene på dette kan vi se at en tur som inkluderer fly og tre netter på et 3-stjerners hotell i Monaco koster ca. 23.000 kroner, mens en tur som inkluderer det samme, men med et 4-stjerners i Ungarn koster ca. 13.000 kroner.

Noen vil kanskje også foretrekke å bestille fly, hotell og billetter hver for seg. Dette kan lønne seg hvis man planlegger det bra.

Er det verdt å dra på en Formel 1 reise?

Kort sagt, ja. Det er absolutt verdt å oppleve verdens mest intense og tekniske bilsport live. Og dersom du elsker F1, fins det gode grunner til å si at det er en no-brainer å dra på race.