Hvorfor må førere alltid ha fullt batteri?

by:
Tags :
Category :Motorsport

Motorcross er en sport i vekst og det er ikke uten grunn. Flere søker fart og spenning, samtidig som forholdene legges til rette for vill kjøring på grus -og asfaltbaner rundt om i landet. Det krever sin mann og kvinne å kjøre en chippa bil med hundrevis av sinte hestekrefter under panseret, men samtidig er det jo helt ellevilt kult også. Den følelsen når man flyr 100 meter bortover i terrenget og ikke vet hundre prosent hvordan landinga blir.

Det kan lønne seg å ha en god kartleser, men samtidig må man stole på sine egne ferdigheter når svingene står i kø bortetter den smale veien. Mest av alt er det viktig å ha med mobilen, enten det er på trening eller i konkurranse. Selv MK-førere som er lystne på motorsport, må forholde seg til trafikale regler og bestille take-away på veien. Men aldri mens de kjører selv. Det er mange grunner til å ha fullt batteri på mobilen når man kjører bil, enten det er over krøn eller bare på en vanlig vei. Her skal vi se på noen grunner.

Bestille veihjelp

Det kan være smart å fikse nytt samsung batteri om mobilen begynner å falme. Det er ikke nødvendig å kjøpe ny, når alt avhenger av batteriet. Batterier tappes fortere ved feil bruk og ting som støt og eksponering. Men velger man batteriene fra Teknikkdeler så kan man til og med bestille veihjelp om man står i snøfonna en vinterdags.

Lese kart

Når man kjører rally så er det alltid lurt å finne veien til mål. Enten man er fører eller kartleser. Om ikke den korteste, så kan det fort hende man roter seg bort. Ikke minst mellom etappene, da det ofte gjelder å finne fram til et gitt punkt. Uten en mobil som kan anvise veien, da er man overlatt til tilfeldighetene. Mange vil heller bli kartleser og ha kontroll på mobil og kart samtidig.

Bestille mat

En mobil er kjekk på så mange måter. Et travelt løp gir ikke rom for å lage mat selv. Nå må man være smarte og finne nærmeste utsalg. Men med mobilen går det mye fortere. Kanskje man til og med er så heldig å få sendt ut maten med bringe-tjenesten deres. Man kan lett finne fram til de nærmeste restaurantene ved å bruke Google Min Bedrift segmentet.

Sjekke bilen med App

Det er mange ting som kan gå galt under et race. Men bilen har garantert en eller flere app for å måle trykk i dekkene og olje nivå på tanken. Dessuten har de fleste biler i dag en trimmet versjon med chip. Her kan man lese av ytelse og moment. Kjekt for dem som trenger å analysere etappen.

Sosiale Media

En biltur eller en trening med gutta må alltid legges ut. Uten en mobil som har skikkelig batteri blir bildene dårligere og filmene avkuttet. Batteriet tappes mye fortere når man gjør opptak i kulde og utenfor rekkevidde. Men med nytt batteri på mobilen kommer man lett før de andre til mål.