Hvordan starte med motorsport?

by:
Tags :
Category :Motorsport

Det kan virke overveldende å starte med motorsport, men det trenger absolutt ikke å være det. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på hvordan du kan begynne med motorsport og kose deg skikkelig mye med det!

Spar penger

Med en gang du vet at du har lyst til å drive med motorsport, så anbefaler vi deg å begynne å spare penger. Rett og slett fordi det å drive med motorsport er ganske dyrt. Kanskje du er et utrolig talent og du greier å få deg sponsorer ganske fort? Men for alle er det absolutt ikke så enkelt. Derfor anbefaler vi deg å starte en separat sparekonto der du setter inn alle pengene du har til overs hver måned for et slags fond for å drive med motorsport.

Finn sporten som passer for deg

Det vi anbefaler deg å gjøre, er å besøke din lokale motorklubb. Du kan finne en oversikt over motorklubbene rundt omkring i Norge her. Da vil du kunne få innblikk i når det arrangeres treninger og innføringskurs i den motorsporten du har lyst til å prøve deg på. Hvem vet? Kanskje du er flink i mer enn en type motorsport og du blir et ungt talent som blir satset på? Det er jo absolutt muligheter for deg som har lyst til å komme deg opp og frem i motorsportmiljøet.

Få deg sponsorer

Når du har begynt å kjøre så kan det være ideelt å skaffe seg sponsorer, rett og slett sånn at du ikke trenger å bekymre deg altfor mye om hvor pengene skal komme fra. Derfor anbefaler vi deg at du for eksempel spør lokale bedrifter eller noen du kjenner har lyst til å gi deg noen penger.

Hvis du allerede driver med motorsport, hva er det beste tipset du har fått for å starte med det?